Najnovšie recenzie zo sekcie Nabíjacie káble pre elektromobily
Odskúšané len pár dní. Zatiaľ funguje + je k nemu prevodník na 230V do zástrčky.
- jednoduchá manipulácia
- Možnosti regulácie výkonu od nízkej úrovne
- Hrubý a kvalitný, prevedenie robustné, koncovky s krytkami a obsahujú aj aretačné poistky, taška v balení plus dobrá cena
Naozaj robustný kábel. prekvapivo pevný a vhodný aj pre 11 kw. určite je lepšie mať výkonnejší. Prenosná taška bola v balení príjemným prekvapením aspoň sa kábel nešpiní. Koncovky obsahujú kryku a s káblom som zatiaľ nadmieru spokojný. zatiaľ nabíjanie odskúšané na ZSE, GW a na WallBoxe všetko vždy šlapalo.
aj neviem co by som pisal ide o kabel na nabijanie auta pripoji sa jedna strana, druha a to je naozaj vsetko ziadna veda. Pouzivane na stojany ZSE, GW kde treba vlastny kabel. Taska je presne jak robena nanho.
- dlhý. dobrý. funkčný. krytky. taška. odporúčam.
cena dobrá
úplne v poriadku a navyše za dobrú cenu kábel s desiatimi metrami. Ide aj na PHEV. nemám čo vytknúť.
- Plni ucel ako nic
- Viac ako nutnost a povinnost kazdeho elektromobilistu
- 10m od koncovky ku koncovke - presne
- Idealne balenie, uz rovno v taske
- Zbox vyhoda
kvalita
- Splnil ucel
Ok
čistá meď, deklarovaná kvalita splnila moje očakávania. ďakujem.
- cena povod kvalita
je to cena co napokon rozhodla. Dobry kabel. som spokojny s jeho kvalitami
Najdlhší. najrýchlejší. kábel pre EV. až 22kW. menej strát ako pri 11kW. stále pomerne lacný. Zolo
kábel na elektro menekes odolný voči vode ddodaný do 1+ dňa
- Naozajstný 3fázový medený kábel
- Menekes koncovky typ 2 - typ 2
- majú len čierny
Presvedčila ma cena tá bola lepšia ako mi ponúkal predajca EV z ich katalógu a pri tom je to len kábel. Pripojí sa a ide. žiadna veda. Veľmi kvitujem púzdierko zadarmo vyzerá byť vodevzdorné a má aj zips. kábel je tak ticho nerachotí vaute. A+++
- Kvalitné vyhotovenie kábla
- krytky držia pevne a chránia aj pred prachom
- cenovo výhodný... brané dva kusy na firmu oba na chlp rovnaké
- nezalamuje sa ani pri ohnutí do 90°
ok
Verdikt je taký že kábel funguje a nabíja moje auto. Kde sa za tašku platí ja som ju dostal zadarmo.
22 kw kabel ma svoje vyhody aj ked nema clovek na to palubnu nabijacku. 1. je pevnejsi. 2. je robustnejsi. 3. menej straty pri nabijani. 4. Oplati sa do buducna. 5. Rozdiel v cene je minimalny.
- Pustí 7,4 kW na fázu plných 32A
- Rozumie si s Teslou